lauantai 6. syyskuuta 2014

Sims 4 - kieliongelma




Heippa taas kaikki!
Ostin eilen Puolenkuun peleistä sims 4 pelin mutta englanniksi. Myyjä sanoi että Originin asetuksista laittamalla kieleksi suomi voi simssin saada suomeksi. Nyt se tarjoaa vain englantia.

Ongelmana on että en pääse kirjautumaan origin nettisivuille että pääsisin asetuksiin. Se väittää että salasanani on väärin vaikka se on ihan oikein >:( Tietokoneeseen ladatussa Originissa kirjautuminen toimii helposti. 
Noh koska tämä ei toiminut niin kokeili tätä neuvoa vaihtaa kieli, mutta ei sekään toiminut. Peli ei suostunut käynnistymäänkään. Ajattelen jo että pelaan sitten englanniksi.. Muttakun en saa kaikkea irti kun en ymmärrä tarpeeksi englantia ;;A;;

Ajattelin tänään kuvata Sims 4 pelivideon, mutta tämän takia en ehkä pystykään kuvaamaan sitä ja se lykkäytyy kauas. Minulla on seuraavat viikonloput niin täynnä ohjelmaa. Toivotaan että saan tämän tänään korjatuksi (vaikka se onkin tosi epätoden näköistä)


------

Päivitänpäs tähän samaan postaukseen
Kokeilin nyt ohjetta jonka löysin sims foorumeilta.
Siinä sanottiin että sillä toisella levyllä olisi suomi,jonka vain siirtäisi sinne niin se toimisi. Ei minulla kyllä toiminut, ei suostu käynnistymään taaskaan. :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti